Gå videre til innhold
Apotek 1 er best i bransjen 10 år på rad

Nyhet -

Apotek 1 er best i bransjen 10 år på rad

Norske forbrukere mener Apotek 1 er best av apotekkjedene innen lojalitet og kundetilfredshet, og på topplisten over bedrifter med mest fornøyde kunder.

Resultatene fra Norsk kundebarometer viser at trygghet under pandemien har vært viktig.

- Kundene våre har følt seg ivaretatt hos oss i en svært usikker tid, og de er fornøyde med råd og veiledning de har fått av dyktige og engasjerte apotekansatte. Det gjør meg veldig stolt, sier adm. direktør Øyvind Winther.

Høy kundetilfredshet

4600 norske forbrukere har rangert Apotek 1 på 6. plass over landets 150 største bedrifter. Apotek 1 er dermed på topplisten blant de med flest fornøyde kunder i 30 ulike bransjer - med en tilfredshetsgrad på 82,2 prosent.

Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI opererer med et 5-stjerners rangeringssystem, der Apotek 1 er blant de få som kan smykke seg med 5 av 5 mulige stjerner.

- Dette viser at vi bryr oss om kundene våre, og at vi gjennom de siste ti årene har hatt et fokus på trygg og god kundebehandling. Dette skal vi fortsette med, sier Winther.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Silje Ensrud

Silje Ensrud

Pressekontakt Pressesjef 99350502

Relatert innhold

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede. Vi har i dag over 400 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog