Gå videre til innhold
Apotek 1 er en attraktiv arbeidsgiver

Nyhet -

Apotek 1 er en attraktiv arbeidsgiver

Helseutdannede har talt: Apotek 1 er på topplisten over de mest populære arbeidsgivere, viser en undersøkelse utført av Employer Branding-spesialisten Universum Norge.

Hvert år kartlegger Universum Norge 12 000 yrkesaktive om deres karrieremål- og preferanser og hvilken arbeidsgivere de drømmer seg til. Resultatet av årets undersøkelse har plassert Apotek 1 på en 9.plass blant de yrkesaktive med helseutdanning. Dette er tre plasser opp fra i fjor, og på topp av alle apotekkjedene i landet.

– Det er fantastisk å se at så mange anser Apotek 1 som en attraktiv arbeidsplass. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver og kunne tilby våre ansatte gode plattformer for læring og samhandling, sier rekrutteringssjef Anette Vetland.

Studenter
Hvert år utfører også Universum en liknende undersøkelse blant avgangsstudenter, for å kartlegge hvor de ønsker å bli ansatt når de er ferdig med utdannelsen. Denne undersøkelsen ga tidligere i år Apotek 1 en 10.plass blant helsestudenter – også her på topp av apotekkjedene i landet.

– Det er gledelig å se at stadig flere studenter anser Apotek 1 som en attraktiv arbeidsplass. Vi jobber tett opp mot farmasistudentene i deres studietid og mange studenter blir også kjent med oss ved at de har ekstrajobb og praksis i våre apotek, forteller Vetland

Fornøyde kunder
For niende år på rad har norske forbrukere kåret Apotek 1 til den beste apotekkjeden gjennom Norsk Kundebarometer.

– Det er ingen selvfølge at vi er apotekkjeden med mest fornøyde kunder. Men at vi år etter år kommer best ut av apotekkjedene er noe vi kan være veldig stolte av. Apotek 1 har en stolt kultur med klare ambisjoner om å alltid levere etter vårt slagord, vår kunnskap - din trygghet, i våre kundemøter. Vi yter omsorg og står på hver dag for å ivareta tilliten våre kunder har til oss, sier Vetland.

Å jobbe i apotek er et viktig samfunnsoppdrag, da vi er en del av helsetjenestens førstelinje, og tilbyr stadig flere tjenester. Apotek 1 skal være best på kunnskap i vår bransje og derfor har vi fokus på kompetanseutvikling, opplæring og personligutvikling for våre medarbeidere. Vi er stolte av å være Norges største farmasøytiske arbeidsgiver. Hos oss får du utviklingsmuligheten og kompetansen du trenger.

Bilde hentet fra Universum Norge sin presentasjon om de mest attraktive arbeidsplassene for 2020

Emner

Kategorier

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog