Gå videre til innhold
Apotek 1 lanserer hudpleieserien dermica SANS

Nyhet -

Apotek 1 lanserer hudpleieserien dermica SANS

Tenk deg en hudpleieserie som pirrer sansene. Delikat duft, deilig kremet konsistens, milde og effektive ingredienser, og helt uten parabener. En serie som gir den silkemyke, friske følelsen. Følelsen av ren luksus.
Tenk deg dermica SANS – en sanselig hudpleieserie fra Apotek 1.

dermica SANS er en elegant hudpleieserie til kvinner, med delikate produkter av høy kvalitet til ansikt og kropp. Ansiktsproduktene inneholder det aktive virkestoffet hyaluronsyre, som virker utfyllende og utglattende på fine linjer. Både ansikts- og kroppspleieproduktene er rike på Shea som tilfører huden masse fuktighet og næring , samt vitamin E som beskytter huden mot ytre påvirkninger. Alle produktene i dermica SANS er uten parabener og fargestoffer, og inneholder kun milde og effektive ingredienser som pleier og næring uten å gi allergiske reaksjoner.

dermica SANS er produkter av meget høy kvalitet til en god pris og består av følgende :

 • dermica SANS dagkrem (50 ml) med hyaluronsyre er pleiende og beskyttende, og virker utfyllende på fine linjer. Kremen tilfører huden rikelig med fuktighet og forbedrer hudens elastisitet. Mildt parfymert.
 • dermica SANS nattkrem (50 ml) gir næring og virker utfyllende på fine linjer gjennom natten. Har et høyere innhold av hyaluronsyre enn dagkremen. Mildt parfymert. Veil. pris: kr 109,90
 • dermica SANS øyekrem (15 ml) virker pleiende og beskyttende på den sarte huden rundt øynene. Har et høyere innhold hyaluronsyre enn dagkremen for mer aktiv utfyllende pleie rundt øynene. Uten parfyme.
 • dermica SANS rensemelk (200 ml) renser effektivt uten å tørke ut huden. Med en nydelig kremet og lett konsistens. Mildt parfymert.
 • dermica SANS ansiktsvann (200 ml) frisker opp huden og fjerner de siste restene av rensemelken, samtidig som den lukker porene. Virker beroligende på huden. Mildt parfymert.
 • dermica SANS bodyscrub (150 ml) fjerner effektivt døde hudceller, og etterlater huden myk og smidig. Mildt parfymert.
 • dermica SANS dusjkrem (200 ml) beskytter og bidrar til å bevare hudens fuktighetsbalanse. Gir silkemyk hud med en delikat og ren duft. Mildt parfymert.
 • dermica SANS håndkrem (100 ml) tilfører mye fuktighet og næring slik at huden føles smidig og velpleid. Med en delikat og rik konsistens som gir myke hender. Mildt parfymert.
 • dermica SANS bodylotion (200 ml) gir all næring og fuktighet huden trenger. Med en behagelig og rik konsistens som trenger raskt inn i huden, og gjør den myk og smidig. Fås med og uten parfyme.
 • dermica SANS dusjolje (250 ml) inneholder mykgjørende og næringsgivende ingredienser, og beskytter og pleier huden. Uten parfyme.
 • dermica SANS håndsåpe (250 ml) beskytter huden og virker fuktighetsbevarende. Mildt parfymert.
 • dermica SANS deodorant (60 ml) er en antiperspirant med 24 timers effekt. Har en behagelig kremet konsistens som holder huden myk. Fås med og uten parfyme.

Alle produktene i dermica SANS har vårt kvalitetsstempel ”Quality approved by Apotek 1”. Det betyr at vi har vært kritiske på dine vegne, slik at du kan gjøre en trygg og god handel.

Emner

Tags

Pressekontakt

Silje Ensrud

Silje Ensrud

Pressekontakt Pressesjef 99350502
Karina Søby Eidukaitis

Karina Søby Eidukaitis

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 95036948

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede. Vi har i dag over 400 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog