Følg Apotek 1

Klart for netthandel på apotek1.no

Nyhet   •   sep 30, 2011 15:53 CEST

Nå kan du handle reseptfrie legemidler og andre apotekvarer * på apotek1.no. Vi ønsker å gi deg de samme trygge produktene, og de samme gode rådene – enten du handler hos oss i apotek eller på nett.

- Vi vet at det å kunne handle på nett er viktig for kundene våre, og dermed også for oss. Derfor er det veldig godt å kunne ta de første stegene inn i et nytt område, sier Lise Østlund som er daglig leder av den nye nettbutikken. Sammen med apoteker Linda Aasen på Apotek 1 Løren skal hun sørge for at du får riktig produkt, i riktig mengde til riktig pris – sammen med gode råd og god service.

Faghandel også på nett

- For oss er det viktig at vi ikke bare selger produkter som en hvilken som helst netthandel. Vi skal være en faghandel på nett, akkurat som vi er en faghandel i våre 256 apotek rundt om i hele landet, forteller administrerende direktør Lars Birkeland. Han er godt fornøyd med nå å kunne åpne for salg også på nett.

- Vi starter på et riktig tidspunkt – både for kundene våre og oss. Vi har brukt mye tid og krefter på å sette sammen en god blanding av god informasjon om produktene våre, og gode faglige råd som vi vet kundene våre er interesserte i. Før lansering har vi gjennomsnittlig hatt 250 000 besøkende hver måned som har brukt nettstedet vårt, forteller Birkeland.

Tverrfaglig prosjekt

Vi i Apotek 1 er veldig godt fornøyd med den netthandelsløsningen som nå lanseres.

- Det har vært mye som skal passe sammen for å få løsningen lansert - med mange systemer som skal snakke sammen, mange fagdisipliner, og mange detaljer som må settes i sammenheng. Men nå føler vi oss trygge på at vi har alt på stell, sier netthandelssjef Lise Østlund.

Så fra alle oss i Apotek 1:
Velkommen kjære kunder! Velkommen til en hyggelig handel med gode råd og trygge produkter - på nett og i våre apotek.

* Ikke resetplikige legemidler