Gå videre til innhold
Apotek 1 har fokus på hudpleie og vil bli best på hud.
Apotek 1 har fokus på hudpleie og vil bli best på hud.

Pressemelding -

Apotek 1 blir best på hud med to nye hudserier

Februar markerer seks måneder siden Apotek 1 lanserte to splitter nye hudserier i sine apotek. Etter en utrullingsfase er nå de spennende seriene Payot og Murad i hyllene hos Apotek 1.

Kategori og innkjøpsdirektør i Apotek 1, Mette Yttervik, er veldig fornøyd med lanseringen:

- Det er fantastisk for oss å ta disse to unike seriene inn i våre apotek og vi har merket økt interesse siden lanseringen i september. De representerer noe nytt for våre hudkunder og gjør at Apotek 1 tar enda et skritt mot å bli best på hud i Norge.

Payot er fransk og fargerik

Det ene nye merket heter Payot og har blitt lansert eksklusivt hos Apotek 1. Payot er et tradisjonsrikt fransk apotekmerke utviklet av Dr. Nadia Payot. Det er en nyskapende og innovativ serie for unge kvinner som er opptatt av luksus og velvære som gir effekt. Form og farge på produktene skiller seg spesielt ut og er tiltrekkende på den moderne kunden.

- Payots produkter er overraskende og innovative, og vi har hatt god omsetning de første månedene i salg, forteller Yttervik.

Bestselgeren så langt er My Payot Brume Eclat, et kildevann med hylaronsyre og aktive ingredienser som jobber dypt i huden, men Yttervik understreker at de særegne konsistensene og duftene også skaper stort engasjement hos kundene.

- Med mange forskjellige farger, lukter og konsistenser er Payot en fryd for sansene, og velværeaspektet blir veldig tydelig. Plutselig blir det gøy med hudpleierutiner, sier hun.

Murad appellerer til avanserte salongkunder

Murad er Apotek 1s andre nye serie. Dr. Howard Murad har utviklet en amerikansk favoritt for den avanserte hudkunden som er opptatt av effekt og anti-aldring, og serien møter behovet til den aktive salongkunden.

- Vi har hatt store forventninger til lanseringen av Murad fordi vi vet at her får kundene mye for pengene sammenlignet med høyteknologiske salongprodukter, sier Yttervik.

- Vi vil at Apotek 1 skal være en destinasjon for hudpleiekunder som er kravstore og vet hva de vil ha, og vi ser spesielt at Murads etterspurte retinolprodukter er sterke bidragsytere i så måte, legger Yttervik til.

I februar lanseres også et nytt Murad-produkt i Apotek 1 sine hyller. Hydro-Glow Aqua Peel er et 2-stegsprodukt som først skrubber og deretter tilsetter fukt. Med dette vil Murad-sortimentet blir enda mer avansert og fullstendig for besøkende hudkunder.

Apotek 1 + hudpleie = sant

De to seriene er komplementære tilskudd til et allerede bredt hudpleiesortiment for Apotek 1. Hudsatsingen i kjeden de senere årene gjør at alle i Norge kan finne det produktet som er perfekt til nettopp sin hud i hyllene.

- Jeg er skikkelig stolt av hudsatsingen i Apotek 1 og vi har fagkompetansen som kreves for alle hudtyper i våre apotek, enten man har syk eller frisk hud. Fordi vi nå har blitt et naturlig sted for enhver hudkunde, er det essensielt at vi da kan tilby de riktige produktene for alle kundegruppene, avslutter Yttervik.

Related links

Emner

Kategorier


Om Apotek 1:

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 350 apotek spredt over hele landet. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog