Følg Apotek 1

Apotek 1 setter ned prisen på munnbind for tredje gang

Pressemelding   •   aug 21, 2020 06:00 CEST

For tredje gang setter Apotek 1 ned prisen på kirurgiske munnbind. En pakke med 50 munnbind koster nå 399 kroner.

Helsemyndighetenes anbefaling om bruk av munnbind ved kollektivreiser i rushtrafikken i Oslo og Indre Østfold har ført til en utgift for folk som er avhengig av å reise kollektivt til og fra jobb. Myndighetene har foreløpig ikke kommet med noen ordning for å redusere utgiftene til de som trenger det.

Prisene på munnbind har vært høye de siste månedene, som følge av høye innkjøpspriser fra leverandørene. Endrede valutakurser, vareknapphet, økte frakt- og produksjonskostnader samt global etterspørsel har ifølge tilbyderne vært årsaken til at prisene på munnbind har økt siden pandemien startet.

- Vi er i løpende forhandlinger om innkjøpsprisene, og har igjen lyktes i å få ned prisen på munnbind. Dette resulterer i at vi nå setter ned prisen på munnbind ytterligere – for tredje gang. Vi har den siste tiden sett en utvikling som er gunstig for kundene, og vi håper at vi nå kan holde prisene på dette nivået og unngå at de stiger igjen, sier kommunikasjonssjef Silje Ensrud i Apotek 1.

Apotekene fylles opp med munnbind løpende, og det er ventet store leveringer de nærmeste ukene. Vi gjør alt vi kan for å kunne tilby trygge, kvalitetssikrede munnbind i alle våre apotek og på nett til enhver tid.

Ta kontakt ved ytterligere kommentarer:

Silje Ensrud
Kommunikasjonssjef, Apotek 1
Tlf: 993 505 02
E-post: presse@apotek1.no

Om Apotek 1:

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede. Vi i dag over 400 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek. 

Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.