Gå videre til innhold
Kjøper helst intimprodukter på nett

Pressemelding -

Kjøper helst intimprodukter på nett

Graviditetstester, endetarmskrem og glidemiddel er produkter vi helst kjøper i nettbutikken til Apotek 1, fremfor å kjøpe det ”live”.
- Mens kvinner kjøper slankepiller på nett, kjøper menn håravfallsmiddel, sier Hilde Drevland, kommunikasjonssjef i Apotek 1.

- For mange småbarnsforeldre er nettbutikken til Apotek 1 en effektiv kanal for å kjøpe forbruksartikler som våtservietter og bleier. Samtidig ser vi at nettbutikken er et kjærkomment sted for å kjøpe produktene man kvier seg for å kjøpe ute i apotekene, forteller Drevland.

Etter et halvt års drift, ser Apotek 1 en tydelig trend i hva folk kjøper på nett. Slankepiller, midler mot endetarmskløe, glidemiddel, sexhjelpemidler, soppkrem, kondomer, graviditetstester og håravfall topper statistikken for de mest kjøpte varene i nettbutikken som åpnet i oktober 2011. Samtidig er salget av de samme produktene stabilt ute i de fysiske apotekene.

 - Det kan tyde på at muligheten for å handle på nett faktisk senker terskelen for kjøp av visse produkter. Samtidig tror vi at nettbutikken også gjør kjøp av legemidler og helsekostprodukter lettere for menn. Det er fortsatt flest kvinner som drar innom apotekene, mens på nett ser vi en jevnere fordeling mellom kvinner og menn, sier Drevland.

 Mens kvinner står for 84 prosent av omsetningen av slankepiller, står menn for 95 prosent av omsetningen av håravfallsmiddel. Drevland mener like fullt at sjenansen er overdrevet.

 - For våre medarbeidere er diskresjon noe av det viktigste i møte med kunden. I tillegg kan vi gi skreddersydd rådgivning og svare på spørsmål direkte, avslutter Drevland.

 Topplisten for unike kjøp i Apotek 1 sin nettbutikk er:

  • Slankemidler
  • Midler mot endetarmskløe
  • Sexhjelpemidler
  • Glidemiddel
  • Soppmiddel mot underlivet
  • Prevensjon
  • Graviditetstest
  • Håravfallsmiddel

Ved spørsmål, vennligst kontakt:

Hilde Drevland, kommunikasjonssjef i Apotek 1:

Emner

Kategorier


Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 270 apotek spredt over hele landet. Vår ambisjon er å være best for våre kunder. Et av våre viktigste fortrinn er at vi er flinke til å gi kundene nyttige råd og tips - som de har behov for og tillit til. Vi er kunnskapsrike, har stor faglig tyngde og oppdaterer vår kunnskap for å kunne formidle råd og produktkunnskap på en best mulig måte.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog