Følg Apotek 1

Kundene mener Apotek 1 er best av apotekene

Pressemelding   •   mai 08, 2019 11:00 CEST

Resultatene fra ​Norsk Kundebarometer 2019 viser igjen at Apotek 1 er det beste apoteket.

Norsk Kundebarometer viser at Apotek 1 igjen er det beste apoteket, for åttende år på rad.

Norske forbrukere har sagt sin mening om Norges 154 største bedrifter når det kommer til lojalitet og kundetilfredshet. Igjen er Apotek 1 best av apotekene.

- Dette er en bekreftelse på at våre kunder er svært fornøyde med de dyktige og engasjerte apotekansatte hos oss, sier kjededirektør Knut Arne Colbjørnsen.

Skyhøy kundelojalitet

Apotek 1 endte på en flott 9. plass totalt, 3 plasser opp fra i fjor og får igjen 5 av 5 stjerner på rangeringen, som betyr at kundene er begeistrede. Tilfredsheten blant våre kunder har økt med 0,3 prosentpoeng fra 80,8 til 81,1, samt at kundelojaliteten har en økning på hele 3,4 prosentpoeng fra 2018 hvor vi hadde 86,9 prosent. Det betyr at vi nå er oppe i 90,3 prosent.

- Det er ingen selvfølge at vi er apotekkjeden med mest fornøyde kunder. At vi år etter år kommer best ut av apotekkjedene er noe vi kan være veldig stolte av. Jeg vil rette en stor takk til dem som har sørget for at vi igjen har oppnådd dette resultatet, og det er alle våre ansatte i apotek, fortsetter Colbjørnsen.

Hele undersøkelsen kan leses på sidene til Norsk Kundebarometer: https://www.bi.no/forskning/norsk-kundebarometer/

Om Apotek 1:

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 380 apotek spredt over hele landet. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Vedlagte filer

Word-dokument