Gå videre til innhold
5. januar åpner Apotek 1 i ankomsthallen på Oslo lufthavn.
5. januar åpner Apotek 1 i ankomsthallen på Oslo lufthavn.

Pressemelding -

​Norges første flyplassapotek

Torsdag 5. januar kl. 10.00 åpner Apotek 1 i ankomsthallen på Oslo lufthavn. Tom Staahle som er ordfører for Ullensaker kommune kommer til å delta på åpningen.

– Dette er en av de mest spennende etableringene vi noen gang har gjort. At vi som markedsleder i skarp konkurranse med andre aktører fikk denne posisjonen er vi veldig fornøyde med, sier Øyvind Winther som er administrerende direktør i Apotek 1.

Oslo lufthavn er et viktig kommunikasjonsknutepunkt i Norge med ca. 25 millioner reisende og mer enn 235 000 flybevegelser per år. Flyplassen har en stund ønsket seg et apotek blant sine butikker. Nå vil de reisende for første gang kunne stikke innom et apotek på en norsk flyplass.

– Apotek 1 på Oslo lufthavn vil ha et spesielt fokus på hva du trenger når du er ute og reiser, men du vil også kunne handle alle de vanlige varene som man forventer å få kjøpt på et apotek. I tillegg skal vi kunne kommunisere på mange ulike språk, slik at alle kunder som kommer til oss får den hjelpen de trenger, sier Winther.

Praktiske åpningstider og beliggenhet

Apoteket kommer til å ligge lett synlig ved hovedinngangen i ankomsthallen på Oslo lufthavn. Man må ikke gjennom en sikkerhetskontroll for å komme til apoteket, noe som betyr at kunder som bor i nærområdet også kan bruke apoteket. I tillegg vil apoteket ha lange åpningstider hele året.

– Dette apoteket kommer til å være åpent alle dager i året, fra 7 på morgenen til 21 på kvelden. Det vil derfor også fungere som vaktapotek for området rundt Oslo lufthavn, sier Winther.

Etterspurt tjeneste

- Vi er veldig glad for at Apotek 1 skal åpne et nytt og flott apotek i ankomsthallen. Dette er en etterspurt tjeneste som vi er sikre på at både de reisende og våre ansatte vil sette stor pris på, sier kommersiell direktør på Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen

Goodie bags til de hundre første

Det vil være gode åpningstilbud når apoteket åpner. I tillegg vil de første hundre som handler for over 400 kroner få en flott goodie bag med på kjøpet.

Rabatt for ansatte

Alle ansatte på Oslo lufthavn vil nå få et apotek i sitt nærmiljø.

– Apotek 1 har bestemt at alle ansatte på Oslo lufthavn fremover skal få 10 prosent rabatt på handelsvarer hos oss. Dette er produkter som ikke er legemidler, sier Winther.

Emner

Kategorier


Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 300 apotek spredt over hele landet. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog