Gå videre til innhold

Blogginnlegg -

Trygg mammamedisin - råd på nett om medisiner til gravide og ammende

RELIS (Regionalt legemiddelinformasjonssenter) har nå lansert en informasjonstjeneste der du kan stille spørsmål og få individuelt tilpassede svar om legemiddelbruk ved graviditet og amming.

Spørsmål besvares av farmasøyter og leger ved RELIS, som har lang erfaring i å formidle legemiddelinformasjon. Av hensyn til personvernet holdes spørsmålsstiller anonym, og personlige svar innhentes ved hjelp av et referansenummer som genereres når spørsmål stilles. Det vil også være anledning til å stille spørsmål om bruk av natur(lege)midler, kosttilskudd og lignende produkter via denne tjenesten. Stiller du spørsmål skal du få svar innen 2 virkedager.

Tjenesten lanseres foreløpig som et pilotprosjekt, som gjennomføres i perioden juni - desember 2011. Den overordnede hensikten med prosjektet er å øke tryggheten hos gravide og ammende som trenger legemiddelbehandling, og derved bidra til riktigere legemiddelbruk og forebygging av svangerskapsavbrudd. Mer spesifikt vil vi gjennom en produsentuavhengig tjeneste tilby individuelt tilpasset legemiddelinformasjon til gravide og ammende. Tjenesten er gratis og drives med midler bevilget av Helse- og omsorgsdepartementet.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om tjenesten?

Klikk deg inn her: https://www.tryggmammamedisin.no/

Emner

Kategorier

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog