Følg Apotek 1

En europeisk start for PHOENIX Pharmacy Partnership

Pressemelding   •   sep 27, 2016 11:08 CEST

PHOENIX har nå for første gang samlet alle sine bestående samarbeidsprogrammer for apotek i Europa under ett tak.
  • Det største nettverket for apotek-samarbeid i Europa.
  • Direkte tilgang til distribusjons- og markedsføringstjenester, samt innkjøpsfordeler
  • Allerede rundt 9 000 medlemsapotek i 15 land.

Med PHOENIX Pharmacy Partnership har PHOENIX for første gang samlet alle sine bestående samarbeidsprogrammer for apotek i Europa under ett tak. Gjennom samarbeidet på tvers av landegrensene og den gode utvekslingen av kunnskap og erfaring, tilbyr PHOENIX group med sine mange nasjonale selskaper direkte tilgang til utallige distribusjons- og markedsføringstjenester samt innkjøpsfordeler.

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 300 apotek spredt over hele landet. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Vedlagte filer

Word-dokument