Følg Apotek 1

Ikke kom til apoteket hvis du er i karantene

Pressemelding   •   mar 17, 2020 12:24 CET

Apotek 1 ber at de som er i karantene ikke kommer til apotekene. (foto: Apotek1)

Apotek er en kritisk samfunnsfunksjon og det er essensielt at apotekene kan holde åpent gjennom hele krisen vi er inne i. Det krever at alle kunder hjelper til.

Folkehelseinstituttet sier at personer i hjemmekarantene «skal som hovedregel ikke oppsøke offentlige steder, slik som butikker og kafeer. Ved mangel på alternativer, kan du gå ut for å gjennomføre nødvendige ærender i butikk og apotek, men du må sørge for å holde tilstrekkelig avstand (1-2 meter) til andre og unngå kø

Er du i karantene, ikke kom til apoteket

Vi vil som Norges største apotekkjede med mer enn 400 apotek i hele Norge på det sterkeste understreke at dersom du er i hjemmekarantene, gjør det du kan for å unngå å komme til apoteket. Be noen du kjenner dra i ditt sted, bruk nettapoteket vårt apotek1.no og få medisinene levert på døra, eller vurder om det kan vente til du ikke lenger er i karantene.

- Vi må passe på våre medarbeidere og våre kunder. Da kan vi ikke ha potensielt smittede personer i våre apotek. Det ber vi folk respektere, sier adm. dir Øyvind Winther.

Om Apotek 1:

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 350 apotek spredt over hele landet. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.