Gå videre til innhold
Nå får Halden sitt femte apotek

Pressemelding -

Nå får Halden sitt femte apotek

Torsdag 3. juni åpner Apotek 1 på Brødløs, og de ansatte gleder seg til å kunne gi et lavterskel helsetilbud til bydelen.

Tre farmasøyter og to apotekteknikere med lang erfaring med å løse store og små problemer står klare til å åpne dørene neste uke. I tillegg til vanlig resepthåndtering vil apoteket tilby tjenester som vaksinasjon, inhalasjonsveiledning, medisinstart, rådgivning innen hud og egenomsorg, samt gratis hjemkjøring av varer i Halden kommune.

- Under pandemien har vi sett behovet for et lokalt helsetilbud, og mange av våre kunder er i risikogruppen. Derfor ønsker vi å tilby gratis hjemlevering av varer to ganger i uken til våre kunder i kommunen, sier apoteker og klinisk farmasøyt Jasmin Dinarević.

Apoteket blir samlokalisert med Coop Extra og Brødløs Bakeri. Det er et mangfold av andre bedrifter i umiddelbar nærhet, som treningssenter, Pizzabakeren, Felleskjøpet og Bodahl Johansen.

- Nå gleder vi oss enormt til åpningen. Ettersom pandemien setter en liten stopper for vår mulighet til å by på kaker og kaffe under åpningen, har vi prøvd å tenke kreativt med velkomstgaver og konkurranser i sosiale medier, sier Dinarević.

Apotekets Facebook-side og Instagram-konto blir viktige kanaler for å nå ut med både tips, råd og veiledning til lokalbefolkningen.

Kontaktinfo:

Apotek 1 Brødløs
Jasmin Dinarević, Apoteker
Tlf: 976 92 311


Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 400 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 3500 dedikerte medarbeidere.

Pressekontakt

Silje Ensrud

Silje Ensrud

Pressekontakt Pressesjef 99350502
Karina Søby Eidukaitis

Karina Søby Eidukaitis

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 95036948

Relatert materiale

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede. Vi har i dag over 400 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog