Gå videre til innhold
Vant den gjeve prisen: Ingvild Brøttem (fra venstre), Tove Tiller, Wenche Opphaug Sagfjæra og apotekleder Sandra Skar ved Apotek 1 Elefanten Lade. Foto: Magnus Dorati
Vant den gjeve prisen: Ingvild Brøttem (fra venstre), Tove Tiller, Wenche Opphaug Sagfjæra og apotekleder Sandra Skar ved Apotek 1 Elefanten Lade. Foto: Magnus Dorati

Pressemelding -

Årets apotek er kåret: - Stortrives på jobb!

Apotek 1 Elefanten Lade er kårets til årets apotek i Norges største apotekkjede. Suksessen skyldes et unikt arbeidsmiljø der man bryr seg om både kunder og kolleger, forteller apotekleder Sandra Skar.

Det store kjøpesenterapoteket har økt antall kunder med 7 prosent det siste finansåret, og tror nøkkelen til fornøyde kunder er å ha det bra på jobben selv.

- Vi stortrives på jobb og bryr oss om hverandre. Arbeidsmiljøet har vi mye fokus på, forteller apotekleder Sandra Skar ved Apotek 1 Elefanten Lade.

De ansatte ved apoteket i Trondheim er sjelden borte fra jobb, og tror det lave sykefraværet henger sammen med det gode arbeidsmiljøet.

Vunnet alle kvartaler

Regionsjef Jorunn Alstad fullroser årets apotek i Apotek 1.

- Sandra og gjengen har jobbet godt gjennom hele året, og er kåret til kvartalets apotek hele fire ganger det siste året. De har et spesielt godt arbeidsmiljø som kommer kundene til gode, forteller Alstad.

Hun er spesielt imponert over den stabile driften, det lave sykefraværet og generelt den høye faglige kompetansen som de ansatte besitter.

Stadig nye helsetjenester

Apoteket er opptatt av å tilby ulike helsetjenester for å bidra til riktig legemiddelbruk, og er blant apotekene i bransjen som tilbyr flest medisinstartsamtaler for de som starter på nye hjertemedisiner og diabetikere, samt inhalasjonsveiledning for de som bruker inhalator.

I tillegg til vaksinering har de også startet opp med en rekke andre helsetjenester den siste tiden.

- Vi elsker å bruke vår faglige kompetanse, og vi ser at kundene setter pris på at vi kan hjelpe dem på flere måter, sier apotekleder Sandra Skar.

Den siste tiden har de startet opp med et tilbud om blodtrykksmåling og administrering av p-sprøyte for de som henter ut dette prevensjonsmiddelet.

Emner

Kategorier

Regions


Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 450 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 4500 dedikerte medarbeidere.

Relatert innhold

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1

Skårersletta 55
1471 Lørenskog