Gå videre til innhold
Mye erfaring: HR-direktør Kjersti Solheim Johansen. Foto: Privat
Mye erfaring: HR-direktør Kjersti Solheim Johansen. Foto: Privat

Pressemelding -

Kjersti Solheim Johansen er ny HR-direktør i Apotek 1

Hun har bygget opp etterspurte HR-avdelinger i forlagsbransjen, sportsbransjen, byggevarebransjen og hotellbransjen, og nå gleder Kjersti Solheim Johansen seg til å bli kjent med Norges største apotekkjede.

Johansen tiltrådte stillingen som HR- og bærekraftsdirektør i Apotek 1 i november.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen, og lære det særegne ved apotek. I tillegg ser jeg frem til å levere HR-oppdraget sammen med det flotte teamet, sier Johansen.

Hun er utviklingsorientert og opptatt av å forstå kundens behov, både eksternt og internt. Og med det som utgangspunkt er hun opptatt av å levere løsninger som bidrar til prestasjon og utvikling.

- Det skal være lett å være leder og godt å være medarbeider, sier 58-åringen.

Service i særklasse

I Aschehoug forlag har hun vært gjennom en digital transformasjon, og i Hotel Continental og Scandic Hotels har hun sett resultater som oppnås når man leverer service i særklasse. Arbeidet med profesjonell kjededrift og stolt faghandel fra sportskjeden Græsvig og byggevarekjeden Løvenskiold Vækerø er også erfaringer hun tar med seg.

- Jeg har gjennom karrieren opplevd hvor stor kraft som finnes i en organisasjon når man kanaliserer all energi i samme retning, og hvor mye bedre vi blir hvis vi forsterker hverandre og får kreftene til å spille sammen, sier Johansen.

Godt inntrykk av selskapet

Selv anser hun Apotek 1 som den ubestridte 1-er i bransjen, en sterk merkevare som leverer høy kvalitet fra faglig sterke medarbeidere, og som fremstår som pålitelig og ansvarlig.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av selskapet, og er spesielt imponert over den høye kundetilfredsheten år etter år. Det er virkelig noe å være stolt av og strekke seg etter, sier hun.

Sett utenfra får hun også inntrykk av at 1-ere trives i jobben og er stolte av å jobbe i Norges største apotekkjede.

- Det skinner kvalitet og kompetanse lang vei når man kommer inn i et apotek. Nå gleder jeg meg til å bli en del av denne gjengen, og noe av det første jeg vil gjøre er å besøke apotekene og lære mer om deres hverdag, avslutter Johansen.

Emner

Kategorier


Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede, med 450 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 4000 dedikerte medarbeidere.

Relatert innhold

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1

Skårersletta 55
1471 Lørenskog