Gå videre til innhold
Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1

Pressemelding -

Nå får du Trumf-bonus hos Apotek 1

Landets største apotekkjede har inngått et samarbeid med fordelsprogrammet til Norges største dagligvarekonsern.

Samarbeidet mellom Apotek 1 og NorgesGruppens Trumf kommer 2,2 millioner Trumf-medlemmer til gode.
428 lokale Apotek 1over hele landet i tillegg til apotek1.no vil nå bidra til bonus-innhentingen hos spareglade nordmenn på alle varer med unntak av de som er på resept.

- Vi inngår et samarbeid med Trumf for å skape mer verdi for kundene våre. De vil oppleve at det er mye enklere å samle bonus når så mange ulike aktører samarbeider, sier Lise Østlund, direktør for marked og kundeinnsikt i Apotek 1.

Trumf er Norges største fordelsprogram, og gir bonus på alle kjøp i butikker tilknyttet NorgesGruppen samt drivstoffselskaper, forsikringsselskap og finansielle tjenester. Med Trumf når Apotek 1 ut til 75% av Norges husstander.

- Med dette samarbeidet ønsker vi også en større innsikt og forståelse av våre kunders behov. Vi tror begge parter vil ha stor nytte av dette samarbeidet, sier Østlund.

Har oppspart 1,7milliarder i bonus
Det er ikke tilfeldig at NorgesGruppen valgte landets største apotekkjede som samarbeidspartner når porteføljen skulle utvides.

- Vi opplever at Apotek 1 ikke bare er størst, men også den beste apotekkjeden. Derfor var Apotek 1 vårt førstevalg. I tillegg er det viktig at kulturen og verdiene passet godt med NorgesGruppen og Trumf, sier Truls Fjeldstad, markeds- og analysedirektør i NorgesGruppen.

Ved utgangen av februar har kundene oppspart 1,7 milliarder kroner i Trumf-bonus. Trumf-sjefen er svært optimistisk til at fordelsprogrammet lanseres i en ny bransje.

- Forventingene våre er først og fremst at vi skal bli sterkere sammen. I begge bransjer vil vi den este årene bli utfordret av økt konkurranse og mer digitalisering. Disseutfordringene kan vi møte sammen, sier Fjeldstad.

Emner


Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 460 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 4500 dedikerte medarbeidere.

Relatert innhold

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog