Følg Apotek 1

Flest fornøyde kunder

Pressemelding   •   mai 15, 2017 12:17 CEST

GODT LIKT: I år innførte Norsk Kundebarometer et nytt 5 stjernes ratingsystem for kundetilfredshet og Apotek 1 er en av 17 bedrifter som kan smykke seg med tittelen 5 stjerner som betyr begeistrede kunder.

Apotek 1 kommer igjen best ut i kundeundersøkelse blant apotekkjedene.

Norsk Kundebarometer viser at Apotek 1 også i år har høyest kundetilfredshet blant apotekkjedene i Norge. Vi får en flott 17. plass, som er tre plasser opp fra i fjor.

- Apotek 1 er Norges største apotekkjede, men det er ingen selvfølge at vi er apotekkjeden med mest fornøyde kunder. At vi år etter år kommer best ut av apotekkjedene er noe vi er veldig stolte av, sier Knut Arne Colbjørnsen, kjededirektør i Apotek 1.

Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI måler primo mai hvert år kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere og rangerer 185 bedrifter fra 30 ulike bransjer ift resultatet. I år innførte de et nytt 5 stjernes ratingsystem for kundetilfredshet og det er 17 bedrifter som kan smykke seg med tittelen 5 stjerner som betyr begeistrede kunder. Apotek 1 er en av disse.

- Evalueringen fra Norsk Kundebarometer viser klart og tydelig at vi virkelig bryr oss om kundene våre, og at vi har stor fokus på kundebehandling gjennom mange år, fortsetter Colbjørnsen.

Apotek 1 er landets største og ledende apotekkjede, og har i dag over 350 apotek spredt over hele landet. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.