Gå videre til innhold
Foto: GettyImages
Foto: GettyImages

Pressemelding -

Dusjer oftere under pandemien

400.000 nordmenn har dusjet oftere under koronapandemien enn de gjorde før, viser en undersøkelse YouGov har gjort for Apotek 1. 

I undersøkelsen kommer det frem at pandemien har påvirket våre daglige rutiner. Spesielt i den yngste aldersgruppen mellom 18 og 29 år oppgir hver femte spurte at de nå dusjer oftere enn før pandemien.

Hver femte mann og hver tiende kvinne som har sittet på hjemmekontor store deler av det siste året oppgir også at de dusjer oftere enn før.

Råd til de som dusjer ofte

I utgangspunktet bør man begrense dusjing og bading for å unngå tørr hud, men det finnes gode råd til de som likevel har behov for å dusje oftere:

- Bruk mindre såpe. I tillegg bør du bytte ut dusjsåpen med en dusjolje, sier farmasøyt og fargrådgiver Maren Hoff hos Apotek 1.

- Et annet godt råd er å smøre inn huden med fuktighet mens den fremdeles er litt fuktig, legger hun til.

Emner


Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 460 apotek fordelt på alle landets fylker, og over 4500 dedikerte medarbeidere.

Relatert innhold

Vår kunnskap - din trygghet

Apotek 1 er landets største apotekkjede. Vi har i dag over 460 apotek spredt over hele landet og er også Norges største nettapotek.
Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap- din trygghet”, i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Våre verdier er at vi skal være pålitelige og engasjerte medarbeidere, som viser respekt og diskresjon i vårt arbeid. Vi i Apotek 1 ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten. Hos oss skal kundene få inspirasjon og bli motivert til å ta vare på egen helse. Vi skal være blide, imøtekommende og gi god service.

Apotek 1
Skårersletta 55
1471 Lørenskog